Loading...
Hi, How Can We Help You?

Épületvillamossági szerelő alapszerelés közben kézi szerszámtáskával Jobbat Építsen garanciával díjmentes
konzultációval
Érdekel Villamos
hálózatok
teljeskörű
kivitelezése

  VISSZAHÍVÁST KÉREK!

   

  Új villamos hálózat létesítése

   

  Új otthont építene vagy tervezi, hogy felújítja azt az otthont, amelyben él ? A FOX Electric az alapoktól kezdve felügyeli az új építési projekteket, családi házak és lakások elektromos rendszereinek tervezését és telepítését. Ha korábban épített már alapjaitól kezdve otthoni vagy kereskedelmi épületet, akkor tudja, mennyire fontos a megfelelő vállalkozók alkalmazása. Ha a projekt építési szakaszában rosszul alakulnak a dolgok, annak az elkövetkező évek során komoly hatása lehet életünkre. Megfelelő vállalkozókkal való partneri kapcsolat segít az ilyen költséges hibák minimalizálására vagy teljes megszüntetésére.

  Bár az építési szakasz minden aspektusának katasztrofális következményei lehetnek, ha nem szakképzett szakemberek végzik, kevés dolog van komolyabb, mint az új otthon vagy vállalkozás elektromos munkája. A hibás vezetékezés gyakorlatilag garantáltan tüzet vagy személyi sérülést okozhat a jövőben.

  Ha meg szeretné győződni arról, hogy új épületét nem fenyegeti-e a drága elektromos vészhelyzet, hívjon és érdeklődjön új építőipari elektromos szolgáltatásainkról. Megvan a szükséges tapasztalat és képesítés ahhoz, hogy megbizonyosodhassunk arról, hogy új konstrukciója biztonságosan osztja-e el az áramot, ahogyan azt tervezője megtervezte.

  Hívjon minket még ma, és kérjen ingyenes árajánlatot új építőipari elektromos szolgáltatásainkról.
  electricalplanning-950x900xc

  Elektromos probléma nagyon könnyen adódhat ha villanyszerelő helyett nem megfelelő képzetlen emberre bízzuk a munkát.
  A leggyakoribb dolgok, amelyeket nap mint nap látunk a következők:

   

  HELYTELEN VEZETÉKMÉRET.

  Ha az építkezés során nem megfelelő méretű vezetéket telepítenek, az gyakorlatilag pillanatok alatt lakhatatlanná teheti az épületet. Ha a vezetékek túl kicsik, akkor ez túlmelegedést eredményezhet, mert több áramot szállítanak, mint amire tervezték, ami elektromos tüzet okozhat.

  VÉDTELEN VEZETÉKEZÉS.

  A vezetékeket megfelelően védeni kell az időjárástól, a manipulációtól és a környezeti változásoktól. Ha nem, akkor mindenféle problémát személyi és vagyoni kárt okozhat.

  GYENGE KAPCSOLATOK.

  Az elektromos áramkörök megfelelő működéséhez minden csatlakozást szorosan be kell kötni és megfelelően kell rögzíteni. Ha nem, akkor a túlmelegedést,  ívelést és akár elektromos tüzet okozhat. A tapasztalatlan villanyszerelők saját kényelmük érdekében mulasztják el  csatlakozások minőségi ellenőrzését.

  Első lépés

  Hálózati csatlakozás

  Az áramellátáshoz szükséges csatlakozási pont tervezése, mérőhely kivitelezése. ELMŰ ügyintézés.

  Második lépés

  Alapszerelés

  Az alapszerelés során összes elektromos szerelvény,- ideértve az összekötők, szerelvénydobozok és vezetékek- és alkatrészt telepítése az áramellátás biztosításához

  Harmadik lépés

  Szerelvényezés

  A szerelvényezés során csapatunk visszatér az ingatlanhoz, és felszereli a szükséges kapcsolókat, konnektorokat, világítótesteket. Gondoskodunk róla, hogy minden elektromos alkatrész megfelelően és biztonságosan működjön, mielőtt munkánkat elvégezzük.

  Mi a folyamata ?

  ELMŰ teljesítménybővítés

  Igénybejelentés

  Ingyenes helyszíni konzultáció alkalmával az igényelt áramigény meghatározása, a hálózat méretezése.

  MGT elfogadása

  Ha Műszaki-Gazdasági Tájékoztatóban az szerepel, hogy a csatlakozó berendezésről villamos kiviteli tervet kell készíteni, akkor ezt egy kamarai jogosultsággal rendelkező villamos tervező végzi, majd azt áramszolgáltatónak jóvá kell hagynia.

  Fogyasztói mérőhelyi munka elvégzése

  Tipizált fogyasztásmérő szekrény felszerelése, mért és méretlen fővezetékek vezetékezése és védőcsövezése
  A csatlakozó fogyasztói főelosztó kialakítása és szükséges dokumentumok kiállítása.

  ELMŰ mérőhelyi munka

  Az ELMŰ Hálózati Kft. munkatársai a csatlakozó műszaki dokumentáció és a kivitelezői nyilatkozat leadása után elvégzik az igényelt Amper szám növelést.

  Villanyszerelési munkái nálunk biztos kezekben vannak.

  Projektmenedzserből és szakképzett villanyszerelőkből álló csapatunk szorosan együttműködik Önnel annak biztosítása érdekében, hogy projektjei időben és költséghatékonyan készüljenek, a legmagasabb színvonalú minőség mellett. Széleskörű tapasztalatunk és konzultatív megközelítésünk miatt  képesek vagyunk sikeresen megvalósítani az összes elképzelését.
  img-02
  • Kivitelezői felelősségbiztosítás
  • Fejlett eszközök és technológiák
  • Kiemelkedő ügyfél központúság
  • Felelős tapasztalt szakemberek
  • Lelkiismeretes barátságos csapat