Loading...
Hi, How Can We Help You?

Kérjen ajánlatot Klíma szervizelése rendszerek telepítése Ajánlatkérés We offer repair many different types of devices including AC. We help you Store for a
Quick Repair.
Repair Contact Us

Klíma szerelés

Hogy miért válasszon minket?

Klíma és villany, komplex szolgáltatás

Munkatársaink több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek. Projekt menedzser, klíma és villanyszerelő szakemberek alkotják csapatunkat ezáltal, komplett szolgáltatás tudunk nyújtunk mind a klíma mind a villamosság szakterületén. A légkondicionáló készülék ugyanis nagy fogyasztási eszköz, üzemeltetéséhez külön áramkör kiépítése és megfelelő rendelkezésreálló teljesítmény szükséges,

Mit kell róla tudni ?

“H” tarifa

Mert „H”tarifával ezek a készülékek a fűtési szezonban 98%-al gazdaságosabban képesek működni, mint egy kondenzációs kazánnal ellátott központi fűtés. “H” tarifával mért villamos energiával esetünkben a legalább 3 jósági fokú (COP), hőszivattyús, klíma megújuló energiaforrással működő, az épületek hő ellátását (fűtését) közvetlenül szolgáló készülék üzemeltethető. A „H” tarifás energia nem vezérelt, tehát 24 órában rendelkezésre áll. A berendezést külön áramkörre, állandó jelleggel, de nem leválasztható módon szükséges csatlakoztatni. Erre az áramkörre semmilyen más fogyasztót rákapcsolni nem lehet, sőt tilos! Még a készülék kiegészítő elektromos fűtését sem szabad.

Mit jelent?

COP szám

A gyártók a készülék hatásfokát az u.n. COP számmal (egy egyszerű hányadossal) adják meg: egy egységnyi villamos energiával mennyi hűtési/fűtési energiát kapunk. Egy átlagos készülék COP száma 2-3 körül van. Az inverter technológiával elérhető akár az 5-ös COP szám is, vagyis 1 kW árammal 5 kW hűtési/fűtési energiát kapunk. Minél magasabb a COP száma egy készüléknek, annál kevesebb energiába kerül lehűteni vagy felfűteni a légteret.

Mikor tudom használni?

Időszak

A „H” tarifa költsége fűtési szezonban ugyanannyi, mint az éjszakai, vezérelt „B” tarifás energia ára, fűtési időszakon kívül pedig megegyezik a napszaki „A1” tarifás energiaárral. A mérő, október 15. és április 15. között kedvezményes tarifával számol, április 16. és október 14. közötti időszakban pedig a normál “A1” tarifát számítja.
2600000

Légkondicionáló

Hazánkban üzembe helyezve

35

Az évben várható napok száma

33 fok felett

35

Az évben várható napok száma

33 fok felett

65

On time

Delivery

Szolgáltatások

Klímatechnika

Klíma

Szerelés

A konzolok felszerelése, majd a kültéri egység rögzítése. Ezt követően beszereljük a beltéri egységet majd a két egységet összekötjük és rákötjük az elektromos hálózatra a végén pedig beüzemeljük.
Klíma

Karbantartás

A kültéri egységet folyadék nélkül megszabadítjuk a portól, majd a beltéri egység szűrőjét is portalanítjuk. Ezzel párhuzamosan beleöntjük a fertőtlenítő folyadékot a készülékbe ami minden kórokozót elpusztít, és legalább fél évig teljes biztonságot is ad nekünk.
Klíma

Javítás

A rendszeres klíma karbantartással olyan tipikus problémák mint a légszűrő csere és más típus hibák megelőzhetőek lennének, szerencsére a legtöbb márkákhoz való pótalkatrészt könnyen betudunk szerezni. így ilyen helyzeteket már rutinszerűen oldunk meg.

Áraink

Mennyibe kerül a klímaszerelés ?

Előszerelés

50000 Ft
bruttó
Kültéri és beltéri egység felszerelését. kültéri egységet maximum 3 méteres magasságig.
A kül- és beltéri egység közötti hűtőkőr összekötését max 3 méteren belül.
1 db max beton 25 cm vagy max 40 cm tégla faláttörés
A kondenzvíz elvezetés maximum 5 folyóméteren belül
A hálózati csatlakozás kialakítása 3 folyóméterig
Rézcsövek és elektromos vezetékek elrejtése, elvezetése műanyag kábelcsatornában
A szükséges segédanyagok anyagokat (rézcsövek, kábelcsatornák, szerelvények, tömítőanyagok, etc.)

Le és átszerelés

20000 Ft - 30000 Ft
Régi készülék elbontása br. 35000 Ft
Kültéri egység áthelyezése br. 25000 Ft
Beltéri egység áthelyezése br. 25000 Ft
Régi egység elszállítása br. 5000 Ft

Klíma karbantartás

Klíma tisztítása

Tippek,hírek, érdekességek

Villanyszerelés és minden ami elektromos!

Érdekességek és hasznos információk a villanyszerelés világából.