Loading...

Rólunk

Bízza a profikra !

Az építőiparban a könnyelmű hanyag kivitelezésből ritkán sül ki jó, de különösen katasztrofális, ha villanyszerelő az. Ha valamilyen problémája merül fel egy villamos energiával kapcsolatos projekt kapcsán, mindig kérje egy profi villanyszerelő tanácsát és segítségét. Ha nem, akkor döntését  akár évekig sajnálhatja, hisz a hibás kábelezés tűzveszélyes, amely könnyen bekövetkezik. Ha ez nem elegendő ok arra, hogy profi villanyszerelőt alkalmazzon lakossági és kereskedelmi villamos szükségleteihez, akkor nem tudunk mit mondani. Talán, hogy ez nem egyszerűen fekete-fehér! Ez nem csak arról szól, hogy a fény kigyullad vagy nem, mivel villamos energia hálózatunk egy hatalmas, egymástól függő áramkörök összessége, amelyeknek együtt kell működniük. Az egyébként biztonságos, de rosszul megtervezett elektromos hálózt nem megfelelő áramerősséggel károsíthatják a készüléke motorját és elektronikus hajtóműveit. Ha ez újdonság számodra, akkor feltétlenül érdemes felhívnod kell az FOX Electric-et.

BÍZZA A FOX Electric-re

A FOX Electric egy teljes körű szolgáltatást nyújtó villamosipari szolgáltató, amely büszke arra, hogy az elmúlt néhány évben számos ügyfél életét könnyítette meg. Az egyetlen dolog van, ami a szakértelemnél és kivitelezés minőségénél is fontosabbnak tartunk, az az a képesség, hogy megértsük és kielégítsük ügyfeleink igényeit. Célunk nem csak az, hogy a környék legjobb lakossági és kereskedelmi villamosipari vállalata legyünk, a FOX Electric megbízható és hatékony munkájáról akar ismertté válni.

A TISZTELET A MI PRIORITÁSUNK

Kicsi vagy nagy munka, nálunk mindig példátlan szintű figyelemre és gondoskodásra számíthat, mindig biztos lehet benne, hogy villanyszerelőink tisztelettel bánnak az Önnel és tulajdonával. Biztos volt már Ön is elégedetlen a vállalkozókkal , akik nincsenek tekintettel a környezetükre és attól tart a munkájuk is ugyanolyan hanyag lesz, mint a munkaterületi viselkedésük.

Hogy biztos elégedett  legyen, és ne kelljen aggódnia, mindössze annyit kell tennie, hogy felveszi a telefont, felhívja a FOX Electricet, és tudatja velünk, miben segíthetünk.

Ingyenes és pontos becslést adunk és gondoskodunk arról, hogy ha ügyfelünk megállapodik egy árban, akkor az az ár, amit fizetni is fog.

 

 

 

Segíthetünk?

HÍVJON

+36(30)5210536

villanyszerelési szolgáltatások

Az elektromos áram, kapcsolatban tart minket a körülöttünk lévő világgal, frissen tartja ételeinket, hajtja a világunkat,szó szerint függünk a villamos energiától.Nem árt tehát meggyőződnie arról, hogy otthonát vagy vállalkozását megfelelően képzett szakember készítette.

    Hírek, érdekességek

    Legfrissebb tartalom

    Információk energiaszolgáltatói ügyekről, villanyszerelési tippek, érintésvédelmi tudnivalók, üzembe helyezési alapok és még sok más érdekesség az épületvillamosság világából.