Loading...

GYIK

GYIK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Mindannyian az elektromos függünk az áramtól ha otthon vagy vállalkozásában elektromos problémát tapasztal nem helyettesítő az, hogy a FOX Electric engedéllyel rendelkező villanyszerelője közelebbről megvizsgálja a helyzetet, de megválaszoltunk néhány gyakran feltett kérdést, hogy ezzel is segítsük a problémamegoldást.

Senki sem akar szakmai segítséget kérni, amikor nincs rá szükség. Nagyon sok lakástulajdonos gondolja úgy, hogy az elektromos problémájuk nem jelent különösebb problémát, és boldogulni tudnak, ha figyelmen kívül hagyják a problémát, abban a reményben, hogy végül rendeződik, vagy úgy döntenek, hogy saját kezükbe veszik az ügyet.

Soha semmilyen körülmények között ne próbáljon meg saját elektromos munkát végezni. Még akkor is, ha ez csak egy kis probléma, a szakszerűtlen javítások nem felelnek meg a biztonsági előírásoknak, és komolyabb problémák magvát vethetik a sorba.

Szóval, mikor kéne hívni villanyszerelőt? Valahányszor elektromos problémája van! Számunkra nem okoz kellemetlenséget a megnyugtatás nyújtása. Emellett gyakrabban, mint gyakrabban, megszakítók, villogó fények, hibás vezetékek stb.

A lakások és vállalkozások elektromos terhelésének meghatározása elengedhetetlen. Az áramigény meghatározása magában foglalja a készülékek ellenőrzését és egy kis matekot is. Áramköreit csak 80% -áig szabad terhelni. Tehát, ha van 15 amperes áramköre, akkor a biztonságos üzemi áramerősség nem lehet nagyobb, mint 12 amper.

Még zavart? Ha igen, hívja a Fox Electric-et, és örömmel segítünk az energiaterhelés ellenőrzésében.

A túlfeszültség-védelem olyan berendezés, amely elnyomja a rendszerben lévő túlzott feszültséget, hogy megakadályozza a készülékek és eszközök károsodását. Szerezzen be néhányat, hogy megvédje készülékeit és eszközeit az áramfeszültségektől.

Soha semmilyen körülmények között ne próbáljon meg saját kereskedelmi vagy lakossági elektromos munkát végezni. Garantáltan recept a katasztrófára. Ugye nem csinálnád a saját fogorvosi munkádat? Villanyszerelőink magasan képzett szakemberek, akik garantálni tudják a biztonságos megoldást.

Továbbá, ha saját elektromos munkáját végzi, és ez tüzet vagy más típusú sérülést okoz, akkor Ön felel a károkért. Nem éri meg a kockázatot, amikor az Atkins Electric kiváló villanyszerelői csak telefonhívásra vannak.

Ha biztonságosan kikapcsolhatja a készüléket, tegye meg, és azonnal hívjon minket. Szüksége lvan karbantartásra. Akárhogy is, ez a szakemberek feladata.

Először ellenőrizze, hogy ez csak egy lámpa, vagy más lámpák sem működnek. Ha ez csak az egyetlen lámpatest vagy lámpatest, akkor ellenőrizze és cserélje ki az izzót, a csövet vagy a lámpát. Az alsó lámpák, valamint a lámpa esetében a hibás kisfeszültségű világítótranszformátor is kérdés lehet.

 

Ha a hiba egynél több lámpánál van, akkor menjen a biztosítéktáblához (fogyasztói egységhez), és ellenőrizze, hogy nem működtek-e biztosítékok, miniatűr megszakítók vagy maradék megszakítók? Ha igen, akkor van hiba, ez vagy egy másik áramkörön lehet, de az RCD kioldását okozta. Miután az RCD megszakadt és nem áll vissza, mit tegyek? A fenti eljárás hasznos lehet.

 

Ha a világítási áramkör hibája van, és a „Lights” miniatűr megszakító meghibásodott, és megpróbálta újra beállítani. Ha az MCB nem tart, próbálja meg az összes villanykapcsolót a jelenlegi helyzetükkel ellentétes módon kapcsolni, és próbálja újra a miniatűr megszakítókat. Ha nincs öröm, és az MCB vagy az RCD nem tart és nem áll vissza, mérlegelni kell a szakmai elektromos hibakeresést.

 

További információért és tanácsért kérjük, hívjon minket a 0800 051 9324 telefonszámon.

Gyakori hibakérés, amelyet a Fox Electric rendszeresen vállal. Gyakran előfordul, hogy a meglévő fürdőszoba elszívó ventilátor motorja kiégett, és a teljes egységet ki kell cserélni. Mielőtt villanyszerelőt hívna hibakeresésre és javításra, a fürdőszobai elszívó ventilátorok többségét egy soros hárompólusú ventilátorszigetelővel működtetik. Ha az izolátort kikapcsolják, akkor a fürdőszoba elszívó ventilátora nem fog működni, ami zavart okozhat, ha a fürdőszoba világítása még mindig működik. A legtöbb fürdőszobai elszívó ventilátor-szigetelő a fürdőszobán kívül található, a villanykapcsoló vagy a fürdőszoba ajtaja felett.

Ha egy fényerőszabályzó nem működik, akkor annak két oka lehet: ami a lehető legegyszerűbbnek tűnik, a lámpa kifújt és cserére szorul. Ha a lámpát ellenőrizték és kicserélték a dimmer kapcsolóval, amely még mindig nem működik, akkor a dimmer kapcsolón belüli fényerő-szabályozó modult ki kell cserélni. Az áramkört tesztelni és izolálni kell. Erősen javasoljuk, hogy a javítás elvégzéséhez vegyen igénybe egy villanyszerelőt.