Loading...
Hi, How Can We Help You?

Váratlan Gyors és professzionális
megoldások minősített
szakemberekkel
A legrosszabbkor ment el villany? ÁRAMSZÜNET? Tovább

  VISSZAHÍVÁST KÉREK!

  FELFÜGGESZTETT VILLANYSZERELŐ SZOLGÁLTATÁS

  24/7 VILLANYSZERELÉS GYORS SZOLGÁLAT

  Sajnálattal értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a kialakult járványhelyzetben a veszélyeztetett kollégák egészsége védelmében felfüggeszti non-stop villanyszerelő szolgáltatását.

   Reméljük mielőbb az Önök szolgálatába állhatunk! Köszönjük megértésüket!

  My Post (34)

  24/7 VILLANYSZERELŐ GYORS SZOLGÁLAT

  Az elektromos vészhelyzetek hajlamosak a legrosszabb időkben bekövetkezni. Ez nem azt jelenti, hogy valaha is lenne jó idő az elektromos vészhelyzetekre, viszont felhívja a figyelmet arra,hogy  kétféle villanyszerelő létezik : azok, akik csak napi nyolc órában állnak rendelkezésre, és azok, akik ügyelnek arra, hogy bármikor segítséget nyújtsanak a környékbeli otthonoknak és vállalkozásoknak.

  Ha engedéllyel rendelkező és biztosított villanyszerelő szakszerű segítségére van szüksége, mindössze annyit kell tennie, hogy tárcsáz minket, és a lehető leghamarabb elindul csapatunk egyik tagja Ön felé. Indulásunk óta a Fox Electric első számú célja mindig is az volt, hogy kiváló ügyfél kiszolgálást nyújtson kereskedelmi és lakossági ügyfeleknek egyaránt. Ami minket illeti,  azért vagyunk, hogy kiszolgálhassuk ügyfeleinket, amikor nekik a legnagyobb szükségük van ránk. Pontosan ezért vagyunk büszkék arra, hogy megbízható vészhelyzeti villanyszerelési szolgáltatásokat kínálunk a nap minden órájában, ezért csak hívjon minket, ha azonnal szüksége van ránk. Ha a Fox Electric-re esik a választása nem marad magára! Szükség esetén a nap 24 órájában minősített villanyszerelőink Budapesten 90 percen belül megkezdik a probléma helyszíni elhárítását..

  Mindig készen!

  24/7 Elérhetőség

  Csapatunk mindig rendelkezésre áll, hogy gyors megoldást nyújtsunk az Ön problémáira.

  Szinte azonnal...

  Gyors reagálás

  A lehető leghamarabb akár 60 percen belül a helyszínre érjünk.

  Mások előtt!

  Kedvező árak

  Szolgáltatásainkat elérhető áron végezzük el, másokkal szemben soha semmilyen rejtett költség után nem kell külön fizetni.
  453

  Elhárított vészhelyzet

  My Post (18)

  Mire figyeljünk?

  Elektromos vészhelyzetek

  Mindenkinek megvan a maga meghatározása arról, hogy mi minősül elektromos vészhelyzetnek. És bár érdemes lehet pánikba esni, amikor a filmestjét hirtelen áramkimaradás teszi tönkre, a megszakítás nem feltétlenül vészhelyzet. Pénzkímélés és villanyszerelőink számára a kellemetlenségek érdekében az alábbiakban felsoroljuk azokat a súlyos elektromos vészhelyzeteket, amelyekre azonnal fel kell hívni a képzett szakemberek figyelmét:

  Expressz kiszállási díj

  17000 Ft +ÁFA
  Egyszeri

  Óradíj

  5500 Ft +ÁFA
  Minden megkezdett óra

  villanyszerelés

  Otthoni villanyszerelési szolgáltatásaink

  Otthon villanyszerelési munkák

  Nincs túl nagy vagy túl kicsi munka szakértelmünkhöz. Megfizethető, professzionális villanyszerelő szolgáltatásokat nyújtunk Önnek.

  947 m

  LED világítás

  244 db

  ÜZEMBEHELYEZÉS

  Elektromos készülékek

  Üzembehelyezés

  Készülékét a gyártó előírásainak megfelelően engedéllyel rendelkező villanyszerelő telepíti, így garanciája védett lesz,. Hívja még a Fox Electric-et, és ingyenes ajánlatot adunk a telepítés költségeiről.

  Világítási rendszerek

  Telepítés

  Akár új világítási rendszer megtervezéséhez, telepítéséhez, vagy meglévő világítás korszerűsítéséhez vagy javításához,kéri segítségünket , a Fox Electric megbízható villanyszerelési szolgáltatásokat nyújt megfizethető árakon.

  Túlfeszültség védelem

  Biztonság

  Túlfeszültség tüskék vagy impulzusok könnyen károsíthatják elektromos eszközeinket, megfizethető áron kölcsönözheti túlfeszültség-védelmi szakértelmüket.

  Épületvillamosság

  Hibakeresés

  Otthonának villamos energiájával kapcsolatos problémáit gyorsan azonosítani tudjuk és tartós megoldást találunk.
  Javítás, hibakeresés

  Villanyszerelés

  JELEK, HOGY VILLANYSZERELŐRE VAN SZÜKSÉGE

  Sok esetben hagyják figyelmen kívül az árulkodó jeleket amik arra, hogy villamos hálózata javításokra szorul. Íme néhány ilyen egyértelmű jelzés, amelyekre nem árt figyelmet fordítani, mert minél hamarabb megoldja a problémát, annál biztonságosabb lesz otthona.

  shutterstock_1116716528

  Nem normális ha az izzók rendszeresen kiégnek vagy villognak. A rossz kapcsolat mellett számos más probléma szóba jöhet ezért alapos vizsgálatot fogunk végezni, hogy megtaláljuk a hiba okát, mielőtt sokkal nagyobb, súlyosabb problémává válna.

  shutterstock_417076783

  A megszakítók automatikusan megszakítják az áramot, ha hibát észlelnek. Ha szinte folyamatosan történik, akkor nem kérdés, hogy valami nincs rendben a rendszerrel, ami a biztonsága érdekében azonnali figyelmet igényel.

  BEKÖTÉS, BEÜZEMELÉS

  Villanyszerelés

  Háztartási gépek üzembe helyezése

  Elektromos bekötés/telepítés

  Csapatunknak a készülékek üzembe helyezésében szerzett nagy tapasztalatának köszönhetően a számos gyártó megannyi készülékével dolgoztunk már. Biztosak vagyunk benne, hogy képesek vagyunk bármilyen készüléket telepíteni az Ön otthonában is, hívjon minket, és mondja el nekünk a telepítendő készülék gyártmányát és modelljét.

  • Elektromos főzőlap bekötése
  • Villanysütő bekötése
  • Beépített mikrohullámú sütő bekötése
  • Bojler bekötése
  • Mosogatógép elektromos bekötése

  Villanyszerelési technológiák!

  SYMALEN VILLANYSZERELÉSI TECHNOLÓGIA

  Éves karbantartást

  NEM végzi el

  ELEKTROMOS HIBA MIATT

  LAKÁSTŰZ ÉVENTE